Am deschis

November 1st, 2009 by Claudiu Leave a reply »

Este primul post si un nou look al siteului http://www.psiquest.ro/. De aceea cateva precizari ar fi binevenite. Am decis recent sa regandesc abordarea practicata pana acum in zona Bistriteana a serviciilor de consultanta HR. Daca pana acum mesajul si designul adoptat de site era unul sibilinic al firmei de consultanta, interfata rece si inodora ce isi posteaza ca la piata mesajul si serviciile, acum am ajuns la concluzia, influentat fiind si de noul trend in comunicarea online „Blogging-ul” sa schimb accentul: pe om, pe comunicare (lat. comminicare), interactiune si branding personal intr-o noua relatie si blogosfera romeneasca in crestere.

Voi scrie aici ganduri si teorii despre cum este si cum vad eu piata locala a Resurselor Umane, dar si noutati de gen din literatura internationala. Prin urmare asa cum si mottoul abodat spune, cam asta ar fi profilul blogului „Despre Resurse Umane la Bistrita”

Voi scrie scurt si direct pe’nteles, voi spune ce stiu sau imi voi lua ca tema de casa comentariile ale caror raspunsuri nu le cunosc.

Din spatele biroului de recrutor, iti voi marturisi povestiri, si ponturi despre ce anume trebuie sa stii la intalnirea cu acesta. Nu voi folosi copy/ paste din literatura de specialitate/ internet fara a preciza sursa, dupa cum nu voi avea nici o problema in a-mi recunoaste limitele competentei atunci cand va fi cazul.

Imi propun sa scriu zilnic cate un articol pentru ca imi doresc sa fiu citit: de alti colegi, vizitatori temporari, bistriteni aflati in cautarea unui loc de munca, angajati ai institutiilor de profil sau alte firme angajatoare.

Stiu ca nivelul de pregatire si profesionalism al celor ce activeaza in serviciile de HR (cel putin in judetul BN) este slab (no offence, e o realitate) si de aceea avem ca datorie sa invatam.

Ai o alta parere decat mine? foarte bine, spune-o, dar civilizat, gandesc liber dar imi pierd rabdarea cu cei din aliniatul de mai sus si stiu ca nici tie nu iti face placere mizeria altora in propria casa.

Share
Advertisement

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: