Eu ma implic; tu te implici; ei, ele se implica!

November 15th, 2009 by Claudiu Leave a reply »

Am auzit prima data de acest proiect de la Adrian Ciubotaru. Pentru inceput, am avut impresia ca este una din povestile frumoase despre „cum ar fi daca ar fi”. Dar am cercetat putin problema si mi-am dat seama ca a fost cat se poate de serios si real proiectul, si mai mult, acum se vrea implementat  si la noi.

Pe scurt, asociatia EcoAssist inspirata de modelul colegiilor din Estonia, doreste sa repete in Romania proiectul „Let’s do it Estonia!” Dar ce s-a intamplat in Estonia?

  • 1 zi: 3 Mai 2008
  • 50.000 voluntari
  • Au strans 10.000 tone deseuri
  • Arie implicare: national, Estonia

Un asemenea proiect in Estonia a implicat o echipa de organizare de aproximativ 600 voluntari care au coordonat intreaga activitate la nivel national. E o treaba foarte serioasa si o provocare in primul rand pentru noi ca si natiune (se stie ca suntem minunati individual, dar esuam lamentabil ca si colectiv).

Ganditi-va putin, v-ar place sa participati la proiect? Puteti ajuta si altfel echipa organizatoare? Daca da, inscrieti-va pe site-ul lor: http://letsdoitromania.ro/

Sa invatam de la estonieni! Filmul de mai jos ne arata cum au facut-o ei:

Share
Advertisement

3 comments

  1. si toata lumea se implica 😀

  2. 10.000 tone de deseuri – 100000000 de nesimtiti

  3. Horoscop says:

    Wow da ce idei ai si ce bine scrii! Imi place chiar foarte mult si postul asta si tot blogul, citinduti blogul am invat foarte multe!

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: