Cine mai angajeaza in lume si in Romania

December 10th, 2009 by Claudiu Leave a reply »

angajariStudiul privind perspectivele de angajare in Romania si in restul lumii, este realizat de compania de resurse umane Manpower. Datele studiului compara evolutia pietei fortei de munca in decursul anului 2009, precum si perspectiva de angajare a primului trimestru din 2010.

Care sunt sectoarele cu perspective de crestere, dar si dinamica in interiorul industriei romanesti, alaturi de situatia internationala pe piata de munca, toate le puteti consulta aici.

Pe scurt lucrurile stau asa, zic eu: Romania va inregistra cea mai mare diferenta in primul trimestru al anului 2010, comparativ cu aceiasi perioada a anului 2009 in privinta locurilor de munca create/ pierdute. As spune ca nu e nimic surprinzator, in conditiile in care anul 2009 nu a inregistrat nici o masura reala anti-criza si de protejare a afaceriilor si locuriilor de munca.

Toate astea pentru ca asa cum am spus si in motto-ul blogului: “Resurse Umane … ca la noi“, si criza asta economica, la noi trebuie sa fie … ca la nimeni.

Share
Advertisement

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: