Fratia Tasuleasa

July 5th, 2012 by Claudiu Leave a reply »

Pe cand era flacau inota sub apa 2 lungimi de bazin de strand punandu-si in cumpana toti privitorii ce mustaceau sa-l concureze. Astazi e acelasi amfitrion, mereu inspirational si mereu parior pe cartea castigatoare dar si alegand calea cea mai grea. Aflat in fruntea organizatiei pe care o conduce, Tasuleasa Social, Alin are aceeiasi forta ce-i anima pe toti voluntarii Tasu sa se implice, sa revina, sa se exprime, sa fie altfel decat masa mare inerta de oameni. 

Intr-un exemplu personal de pur lidership, Alin revine la pasiunea lui draga din tinerete: inotul si nu in orice intrecere, ci swimathlon.

Nu cred in nici un lider ce-si conduce organizatia de la inaltimea pixului si comfortul biroului, dar cred in liderii ce isi insufletesc organizatia prin propriul exemplu. Si stiu ca ar avea o armata care ar inota cu placere sub tricoul Tasu, insa cel mai bine acum il poarta el.

Asadar, sambata 07 iulie la Cluj, in cadrul unui eveniment organizat de Fundatia Comunitara Cluj, Alin Uhlmann Useriu va inota pentru cauza Tasuleasa si implicit pentru sustinerea celui mai frumos proiect didactic ecologic din Romania, Padurea Pedagogica.

Voi fi acolo sa il sustin, pe el si echipa alaturi de care va inota la proba de swimathlon stafeta. Vom fi acolo o mare parte din echipa Tasu. Vino si tu sau sustine cauza Tasuleasa, accesand website-ul evenimentului: Swimathlon 2012 sau pagina de facebook Tasuleasa Social, in acest mod cat mai multi tineri vor avea posibilitatea de a participa la programul Padurea Pedagogica in mod gratuit.

Iar povestea continua, pentru ca familia Useriu este tare ca piatra muntelui unde si-au asezat tara: Tasuleasa Social. Pentru cei care-l cunosc, sigur isi amintesc zilele lui de antrenament cand isi lua cainii ciobanesti la o “scurta” alergare”, de-i aducea acasa cu limba de-un cot si parca ranegandu-si stapanul Complice

Tibi Useriu, fratele mai mic, dar de departe cel mai in forma sportiv din lumea Tasu are de indeplinit in aceiasi zi, o misiune la fel de spectaculoasa si atat de draga mie: Tibi alearga la Maratonul Apuseni. Va fi “hoinar in trecut” intr-o competitie extrem, extrem de dura: pe o caldura specifica lunii cuptor, cu o diferenta de nivel de 1917 m, Tibi alaturi de alti 400 concurenti va alerga 41,7 km intr-un peisaj de vis al zonei Apuseni. Si sunt sigur ca se va afla printre primii in clasamentul probei.

De data aceasta si Tibi va purta tricoul Tasuleasa Social si va sustine cauza Tasuleasa Social.

Mult Succes Alin, mult succes Tibi – suntem cu voi si alaturi de voi pe 7 iulie!

foto: Andrei Dascalescu

Share
Advertisement

Leave a Reply

Please leave these two fields as-is: