Consultanta

logo_lateralFaci parte din mediul privat, citesti acets blog, iti place abordarea si ti-ai dori sa apelezi la serviciile mele de consultanta? Te aflii in locul potrivit pentru ca eu scriu despre ceea ce muncesc si cum imi doresc sa arate afacerile mele:

  • Onest: “Spun ceea ce fac si fac ceea ce spun”. Imi asum obiective reale, le planific cu atentie si imi respect deadline-urle agreate cu clientii
  • Pragmatic: Aduc valoare fiecarui ban platit de client, aceasta este lectia invatata in America despre afacerile realizate cu “zambetul pe buze”
  • Buget: Cauta-ma, dar nu pentru a obtine cel mai mic pret de pe piata. Imi place sa cred ca valorifici potentialul uman al afacerii tale si ca acesta este obiectivul discutiei noastre
  • Responsabilitate: Iti voi oferi intregul meu suport pentru decizia ta finala

Sunt la fel de usor de abordat atat online cat si offline, in ambele cazuri insa trebuie sa agreem in scris cateva aspecte. Astfel, in cazul unui proiect de:

Recrutare: Defineste-mi mai intai ceea ce cauti (descarca formularul aici)

Clauze Contractuale: Acestia sunt termenii care vor guverna relatia noastra (vezi o varianta draft a contractului aici)

Spune-mi despre modul in care ai dori sa colaboram sau particularitatiile afacerii tale, si voi fi doar “ochi si urechi”, pentru ca … imi place sa fiu Consilierul tau in Cariera.

Comments are closed.